Logga

Informationsmöte 4 maj:

Det strategiska ledarskapet

4 maj, 2022

Välkommen på ett kostnadsfritt informationsmöte via Zoom.

Det strategiska ledarskapet är en del av Kommunala företagens ledarskapsakademi och drivs av Sobona i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education.

Programmet syftar till att utveckla förmågan att ta ansvar för och driva strategisk utveckling i ett landskap som förändras snabbt. Du kommer att addera ett helhetsperspektiv till det uppdrag som du har idag och tillsammans med vd driva de strategiska frågorna, ta in omvärlden och omsätta det till den egna verksamheten.

Maths Lundgren, programledare, berättar mer om innehåll och upplägg i detta program samt svarar på frågor om Kommunala företagens ledarskapsakademi i sin helhet.

Datum: 2022-05-04
Tid: 12:15-13:00
Plats: Digitalt, Zoom.
Pris: Kostnadsfritt

Det strategiska ledarskapet är skräddarsytt för att tillgodose de unika behov som finns hos kommunala företag. Det strategiska ledarskapet har utformats utifrån gedigna förstudier baserade på dialog med ledare och chefer hos Sobonas medlemsföretag. Forskningsbaserad kunskap används för att ge överblick och förståelse för komplexa situationer och förlopp. Detta kombinerar vi med programdeltagarnas egna erfarenheter av konkreta och utmanande ledarsituationer.

Nästa programstart: 12 september 2022.

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!