Logga

Webbinarium: Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer kring ledarskap och lärande


22 februari, 2022

Välkommen på webbinarium med Svante Randlert på temat framtidens lärande.

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM?

Det som tagit oss hit, kommer inte ta oss dit. Vad behöver då du göra för andra saker, för att få andra resultat?

Samhällen, beteenden och behov har bytt skepnad den senaste tiden på grund av pandemin. Detta har resulterat att kraven på hur organisationer ska se ut och prestera är annorlunda. Denna förändrade omvärld kräver förändrad kunskap och förändrat ledarskap. Det här webbinariet handlar om vad du behöver göra idag, för att du och dina kollegor runtomkring dig ska prestera ännu bättre tillsammans imorgon.

Webbinariet är kostnadsfritt för dig som är medlem i Sobona.

Länken till webbsändningen skickas via mejl någon dag innan webbinariet.

Om Svante Randlert
Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare. Han är författare till de vällästa och använda böckerna Drömarbetsgiveren (utgiven 2017), The Dream Employer (utgiven 2018), samt Drömledarskapet (utgiven 2020) Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer i hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon. Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster och Chefssnack-avsnitten har laddats ned över 750 000 gånger. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Han är också grundare och VD till den digitala rådgivningstjänsten Wisory, som erbjuder organisationer och ledare tillgång till olika expertiser.

"Det borde vara självklart för människor att även få rådgivning och lärande digitalt. Vi vill ge er förutsättningar för ett lärande som är mer individuellt, som passar just dig och dina utmaningar och behov. Det är därför vi nu har startat Wisory. För att ni människor ska kunna få det där kloka rådet, testa den där tanken eller bara få känna en hand på axeln en liten stund” Svante Randlert.

Information

När?
2022-02-22, 09:00 - 10:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Svante Randler
Sista anmälningsdatum
2022-02-18

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!