Logga

Webbinarium: Vad varje chef behöver veta om förändringsarbete och förändringsledarskap

15 februari, 2022

I det dagliga ledarskapet ingår att leda utveckling och förändring. Det går inte att stå still i en värld som hela tiden förändras om vi ska leva upp till vårt uppdrag för alla som är berörda av våra viktiga verksamheter. Ledare behöver motivera, inspirera och agera förebilder i utvecklingsprocesser.

Medverkande: samtalet förs mellan Tina Nilsson, Ulrika Tillberg Luckey och Gunnar Westling.

Under detta webbinarium samtalar vi utifrån erfarenhet, goda exempel och forskning om vad som krävs för att lyckas med förändringsarbete och förändringsledarskap.

Medverkar gör ek dr Tina Nilsson och ek dr Ulrika Tillberg Luckey som båda har lång erfarenhet av att arbeta med förändring i olika sammanhang. De är båda rådgivare och konsulter samt har en bakgrund som forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Tina och Ulrika är också programledare inom ramen för Kommunala företagens ledarskapsakademi för Det nära ledarskapet respektive Utvecklande HR.

Vi kommer också berätta mer om vad som pågår inom Kommunala företagens ledarskapsakademi och ge information inför vårens programstarter.

Webbinariet riktar sig till dig som är medlem i Sobona och sänds via Zoom. Se gärna till att bjuda in chefer på alla nivåer i din verksamhet att delta i webbinariet, eftersom vi adresserar frågor som är av vikt för såväl gruppchefer som vd, HR-ansvariga och styrelseledamöter. Länk skickas till dig som anmält dig dagen innan webbinariet.

Hoppas vi ses!

Läs mer om Gunnar, Tina och Ulrika:

Gunnar Westling, ekonomiedoktor (inriktning ledning och organisation) har arbetat med ledarutveckling i snart 20 år. Gunnar leder bland annat Det strategiska ledarskapet och Ordförandeprogrammet för kommunala företag. Som forskare har Gunnar fokuserat på ledarskap och lärande vid innovationsarbete och i komplexa utvecklingsuppdrag. Han är verksam inom både privat och offentlig sektor.

Tina Nilsson, ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm. De senaste 20 åren har Tina fokuserat på att stötta chefer, ledare, specialister att utveckla sig själva, verksamheten och affären. Hon har egen chefs- och ledningserfarenhet och också lång erfarenhet av komplexa kompetens- och verksamhetsutvecklingsuppdrag. Målgrupper omfattar allt från högre chefer inom privat, offentlig och ideell/idéburen verksamhet, men också professioner och specialister som läkare, ingenjörer, innovations- och förändringsledare.

Ulrika Tillberg Luckey är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm. Ulrika har mer än 25 års erfarenhet av att ha utvecklat chefer och ledare genom handledning och coachning, ledningsgrupper i teamutvecklingsprocesser och stöd till organisationer och företag som befinner sig i stora, komplexa förändringsprocesser. Ulrika brinner för att stödja samskapande och involvering mellan medarbetare. Hon har egen chefs- och ledningsgruppserfarenhet och arbetade under sju år inom HR i internationell koncern, med ansvar för att utveckla ramverk för Change Management. Ulrika arbetar idag som konsult, handledare och programledare i såväl offentlig som privat verksamhet.

Vill du veta mer om hur Sobona arbetar med ledarutveckling?
Kontakta mig gärna!

Anna Lirén
Strategisk utveckling

Anna Lirén är ansvarig för Kommunala företagens ledarskapsakademi på Sobona.

Våra bokningsvillkor

Kommunala företagens ledarskapsakademi

Information

När?
2022-02-15, 14:00 - 14:50
Var?
Webbsändning
Kursledare
Tina Nilsson, Ulrika Tillberg Luckey och Gunnar Westling.
Aktiviteter
Vad varje chef behöver veta om förändringsarbete och förändringsledarskap
Sista anmälningsdatum
2022-02-14

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!