Logga

Lunchwebbinarium - Leda digital transformation med Frida Pemer

12 november, 2021

Välkommen på lunchwebbinarium med insikter och samtal på temat: Leda digital transformation. Webbinariet riktar sig både till organisationer som har påbörjat arbetet och de som planerar att påbörja arbetet. 

Digital transformation är en ledningsfråga

“Digital transformation handlar om att förstå både tekniken och människan och att få till ett samspel dem emellan - då blir det en bra rörelse framåt.”

Den digitala transformationen som pågår omkring oss och inom våra organisationer är gigantisk. Vi befinner oss i ett skifte som kommer att påverka våra verksamheter såväl som arbetssätt framöver.

Under webbinariet kommer Frida dela med sig av tips till chefer, ledare och HR som vill lägga en bra grund för digital transformation i sina organisationer.

Webbinariet riktar sig till dig som är medlem i Sobona och sänds via Zoom. Länken skickas någon dag innan webbsändningen.

Medverkande: Samtalet förs mellan Frida Pemer, Madeleine Gimåker och Gunnar Westling.

Hoppas vi ses!

Om Frida Pemer

Frida Pemer är Associate Professor på Handelshögskolan i Stockholm. Hennes forskning handlar om digital transformation i kunskapsintensiva organisationer, med ett särskilt fokus på hur digitaliseringen förändrar den mänskliga expertens och kunskapens roll. Frida är en ofta anlitad föreläsare och del av Ledarskapsakademin, och leder även programmen ”Accelerering Digital Transformation Länk till annan webbplats.” respektive ”Leading Transformative Organizations Länk till annan webbplats.” på SSE Executive Education.

Madeleine Gimåker
Strategisk utveckling
Gunnar Westling

Information

När?
2021-11-12, 11:30 - 12:15
Var?
Webbsändning
Kursledare
Madeleine Gimåker, Frida Pemer och Gunnar Westling
Sista anmälningsdatum
2021-11-10

Har du frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!