Logga

Workshop: Leda digital transformation

6 september, 2021

Välkommen på digital workshop med temat ”Leda digital transformation”. Workshopen kommer att ledas av Frida Pemer, forskare och föreläsare inom digital transformation på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education.

Under våren har Sobona gjort en djupdykning inom området digital transformation med stort fokus på att just leda transformationen. Arbetet har skett inom ramen för vår satsning Samhällsbygge 2030 i samarbete med Kairos Future och i en nära dialog med er medlemmar. Senare i höst kommer vi att lansera rapporten som bygger på vårens studie.

Den 6 september bjuder vi in till en digital resultatworkshop där Anna Lirén delar med sig av insikter, perspektiv och tips från studien. Workshopen kommer att ledas av Frida Pemer, forskare och föreläsare inom digital transformation på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. Hon kommer att leda er genom en process med kopplingar till era egna organisationer och hur ni kan leda transformation med extra stort fokus på mänskliga aspekter, kultur och nya arbetssätt.

Målgrupp: Vd, HR-ansvarig och strategisk ledning så som ledningsgrupp.

Vi kommer att ha ett begränsat antal platser. Först till kvarn!

Digitalt forum: Zoom

Hoppas att vi ses!
Anna Lirén, Strategisk utveckling

Om Frida Pemer

 

Frida Pemer är Associate Professor på Handelshögskolan i Stockholm. Hennes forskning handlar om digital transformation i kunskapsintensiva organisationer, med ett särskilt fokus på hur digitaliseringen förändrar den mänskliga expertens och kunskapens roll. Frida är en ofta anlitad föreläsare och del av Ledarskapsakademin, och leder även programmen ”Accelerering Digital Transformation Länk till annan webbplats.” respektive ”Leading Transformative Organizations Länk till annan webbplats.” på SSE Executive Education.

Information

När?
2021-09-06, 10:00 - 12:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Anna Lirén och Frida Pemer
Sista anmälningsdatum
2021-09-01

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!