Yrkesprofilering och validering inom Energi

25 augusti, 2021

Välkommen på den digitala konferensen om Yrkesprofiler och validering inom energibranschen 2021. För att säkra kompetensförsörjningen och göra den hållbar behöver arbetet kopplas både till affärsnytta och samhällsnytta. Tillsammans skapar vi en enklare, tydligare och mer kvalitetssäkrad kompetensförsörjning inom branschen.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med strategisk kompetensförsörjning och rekrytering. Den ger dig inspiration och verktyg för att utveckla en mer inkluderande kompetensförsörjning. Du får även reda på mer om projektet för energibranschen och hur du kan gå med.

Har du några frågor?

Conny Larsson
Projektledare för inkluderande kompetensförsörjning

Information

När?
2021-08-25, 09:30 - 12:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Conny Larsson
Sista anmälningsdatum
2021-08-23

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef