Logga

Yrkesprofilering inom avfallshantering och återvinning

26 augusti, 2021

Välkommen på den digitala konferensen om Yrkesprofiler och validering inom avfallshantering och återvinning 2021. För att säkra kompetensförsörjningen och göra den hållbar behöver arbetet kopplas både till affärsnytta och samhällsnytta. Tillsammans skapar vi en enklare, tydligare och mer kvalitetssäkrad kompetensförsörjning inom branschen.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med strategisk kompetensförsörjning och rekrytering. Den ger dig inspiration och verktyg för att utveckla en mer inkluderande kompetensförsörjning. Du får även reda på mer om projektet för avfallshantering och återvinning och hur du kan gå med.

Har du några frågor om konferensen eller projektet?

Conny Larsson
Projektledare för inkluderande kompetensförsörjning

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!