Workshop om digital transformation

1 juni, 2021

Välkommen att delta i Sobonas workshop om att leda teknikdriven transformation av kommunala företag!

Samhället genomgår en snabb teknisk utveckling genom digitalisering och automatisering. Alla organisationer möter utmaningar i form av stora investeringar, osäkerhet och nya förväntningar från målgrupper och medborgare. Samtidigt finns det stora möjligheter till effektiviseringar som kan göra att skattemedlen verkligen gör maximal nytta när behoven växer. Men det kräver en ledning som får med sig medarbetarna på en resa med många okända faktorer.

Inom ramen för Samhällsbygge 2030 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. djupdyker vi nu på temat digital transformation och undersöker faktorer som ledarskap, utveckling, medarbetarskap mm. Tillsammans med Kairos Future bjuder vi nu in till en workshop om att leda teknikdriven transformation av kommunala företag.

Syfte

Workshopen kommer att genomföras den 1 juni med syfte att säkerställa att innehåll, djup och bredd är rätt för att hjälpa ledarskapet i Sobonas medlemsföretag. Syftet är också att du ska få tillgång till insikter och samtal som du har nytta av i din organisations digitala transformation. Vi hoppas att du vill och kan vara med!

Målgrupp

Vd och hr-chef i Sobonas medlemsföretag. Du är också välkommen att bjuda in it-chef eller motsvarande i din organisation.

Workshopen har ett begränsat antal platser och vid många anmälningar kommer vi göra ett urval bland deltagare som speglar medlemsföretagens bredd och olika digitaliseringsmognad.

Frågor om workshopen

Anna Lirén
Strategisk utveckling
Madeleine Gimåker
Strategisk utveckling

Information

När?
2021-06-01, 10:00 - 12:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Madeleine och Anna
Sista anmälningsdatum
2021-05-25

Vi kommer att återkomma med sändningslänk och information om plattform senast dagen innan workshopen.

Frågor om din anmälan

Pia Saajakari
Administrativ chef