Logga

Workshop om vår gemensamma framtid

28 april, 2021

I samband med att vi på Sobona tar fram en ny strategi för de kommande åren bjuder vi in till en workshop där du som medlem både får ta del av en rykande färsk omvärldsanalys för de kommunala företagen samt bidra med din egen syn på omvärldens pågående förändring och riktning.

Målgrupp

Workshopen riktar sig till Sobonas medlemmar. Målgruppen är i första hand vd men även roller som hr-chef, hållbarhetschef eller annan roll kan bli aktuell. Ett urval kan komma att göras vid många anmälningar.

I samband med att vi på Sobona tar fram en ny strategi för de kommande åren bjuder vi in till en workshop där du som medlem både får ta del av en rykande färsk omvärldsanalys för de kommunala företagen samt bidra med din egen syn på omvärldens pågående förändring och riktning. Ditt bidrag kommer att ligga till grund för den framtidsanalys som hjälper oss att bli den bästa och mest relevanta arbetsgivarorganisationen för din organisation. Träffen kommer att pågå i 3 timmar och innehålla både inspiration och diskussion.

Vi kommer att ställa oss frågan ”Hur påverkar omvärldsförändringarna Sobona som medlemsorganisation mot 2032?” I detta kommer vi att både dyka in i områden som rör era branschers utveckling samt utvecklingen av associationsformer.

Programmet

9-9:45 Inspirationspass av Jan Sturesson om hur omvärlden påverkar de kommunala företagen och vad som är viktigt att ta hänsyn till för att strategiskt kunna planera för er framgång.
9:45-10:00 Paus
10:00-12:00 (inkl ytterligare en paus) Workshop där vi arbetar med att fördjupa omvärldsanalysen. Detta bidrar med inspel till Sobona som medlemsorganisation men också till ert eget strategiska arbete.

Vid frågor om workshopen

Madeleine Gimåker
Strategisk utveckling

Information

När?
2021-04-28, 09:00 - 12:00
Var?
Webbsändning
Sista anmälningsdatum
2021-04-23

Vid frågor om anmälan

Pia Saajakari
Administrativ chef

Du som har anmält dig och fått plats till workshopen kommer att få ett bekräftelsemejl med sändningslänk lite längre fram.

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!