Avtalskonferens inför byte till HÖK/AB

4 februari, 2021

Välkommen till en webbsänd avtalskonferens inför byte till Huvudöverenskommelse/Allmänna Bestämmelser

Målgrupp

Avtalskonferensen vänder sig till dig som arbetar inom HR eller som chef i en organisation som idag tillämpar KFS branschavtal inom någon av branscherna Region- och samhällsutveckling, Utbildning, Personlig assistans och Vård och omsorg.

Innehåll

Från och med den 1 januari 2022 kommer samtliga medlemmar i branscherna Region- och samhällsutveckling, Utbildning, Vård och omsorg tillämpa kollektivavtalen Huvudöverenskommelse/Allmänna Bestämmelser (HÖK/AB). Det innebär att du som medlem och som idag tillämpar KFS branschavtal inom ovan nämnda branscher kommer att byta kollektivavtal från och med den 1 januari 2022.

Under denna avtalskonferens kommer vi på en övergripande nivå informera om strukturen i de nya avtalen HÖK/AB. Konferensen riktar sig därför till samtliga arbetsgivare i branscher som från den 1 januari 2022 börjar tillämpa HÖK/AB. Senare i vår erbjuder Sobona Avtalsutbildningar per bransch där varje branschs respektive HÖK/AB mer ingående gås igenom

Övrigt

Avtalskonferensen är helt digital och det kommer finnas möjlighet att ta del av konferensen i efterhand. Du som har anmält dig kommer att få ett mejl med sändningslänk och information senast dagen innan konferensen.


Har du frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Information

När?
2021-02-04, 10:00 - 12:00
Var?
Webbsändning
Sista anmälningsdatum
2021-01-28

Du som har anmält dig kommer att få ett mejl med sändningslänk och information om plattform senast dagen innan avtalskonferensen.