Avtalskonferens inför byte till BÖK 20

3 februari, 2021

Välkommen till en webbsänd avtalskonferens inför byte till Branschöverenskommelse (BÖK 20).

Målgrupp

Avtalskonferensen vänder sig till dig som arbetar inom HR eller som chef i en organisation som tillhör någon av branscherna Besöksnäring och kulturarv, Energi, Fastigheter, Flygplatser, Trafik eller Vatten och miljö.

Innehåll

Från och med den 1 januari 2022 kommer nya kollektivavtal, Branschöverenskommelse (BÖK 20), börja gälla för branscherna:

  • Besöksnäring och kulturarv
  • Energi
  • Fastigheter
  • Flygplatser
  • Trafik
  • Vatten och miljö

Vid denna avtalskonferens kommer vi på en övergripande nivå informera om strukturen i de nya avtalen BÖK 20. Konferensen riktar sig därför till samtliga arbetsgivare i branscher som från den 1 januari 2022 börjar tillämpa en BÖK. Senare i vår erbjuder Sobona Avtalsutbildningar per bransch där varje branschs respektive BÖK 20 mer ingående beskrivs.

Övrigt

Avtalskonferensen är helt digital och det kommer finnas möjlighet att ta del av konferensen i efterhand. Du som har anmält dig kommer att få ett mejl med sändningslänk och information senast dagen innan konferensen.


Har du frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Information

När?
2021-02-03, 13:00 - 15:00
Var?
Webbsändning
Sista anmälningsdatum
2021-01-27

Registrering

Du som har anmält dig kommer att få ett mejl med sändningslänk och information om plattform senast dagen innan avtalskonferensen.