Grundkurs i Kompetens- och omställningsavtalet (KOM-KR)

Sobona och SKR erbjuder en grundläggande kurs i Kompetens- och omställningsavtalets viktigaste bestämmelser, samt den partsgemensamma synen kopplade till dessa. Informationen ges i digital form med viss möjlighet till frågeinlämning under tiden.

Innehåll

Kursen ger en grundläggande genomgång om Kompetens- och omställningsavtalets viktigaste bestämmelser och den partsgemensamma synen om dessa. Innehållet är främst fokuserat på de viktigaste förändringarna och den avtalsutveckling som skett jämfört med KOM-KL.

Föreläsare

Föreläsare är förhandlare från förhandlingssektionen på avdelningen för arbetsgivarpolitik, SKR och förhandlare hos Sobona.

Information

Vi ber er notera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till tillfället sker utifrån tidpunkt för anmälan. Till detta tillfälle går det bra anmäla fler än två. För att de interaktiva inslagen ska fungera tillfredställande, avser varje anmäld plats dock en deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Er anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Avanmälan och uppgifter om eventuell ersättare måste ske skriftligen till SKR Konferens före kurstillfället, senast innan start.

  • Tid: 26 oktober 2020 10.00 - 12.00
  • Plats: Digitalt möte via verktyget Zoom. Länk och teknisk information skickas ut vid senare tillfälle. Välkommen till incheckning och teknikkontroll kl. 09.30.
  • Målgrupp: Medlemmar hos Sobona (tidigare medlemsföretag i Pacta som tidigare omfattades av KOM-KL och SKR. Kursen vänder sig till HR-/ förhandlingschefer samt övriga arbetsgivarföreträdare som arbetar med tolkning och tillämpning av avtalet.
  • Kostnad: 1 000 kronor per deltagare (exkl. moms). Faktura skickas till organisationen efter kursen ägt rum.
  • Sista anmälningsdag: 19 oktober 2020

Mer information

Datum: 26 oktober 2020 kl. 10.00-12.00 (teknisk incheckning från 09.30)
Plats: Digitalt via Zoom
Pris: 1000 kr
Sista anmälningsdag: 19 oktober 2020

Har du några frågor?

Om du har några frågor, vänligen kontakta konferens@skr.se