Logga

Inspirationsdag - Till ett arbete via återvinning

18 november, 2020

Välkommen till en inspirationsdag om ''Till ett arbete via återvinning''. Startklart arbetsmarknadsprojekt för företag inom återvinning, avfall och VA.

Under dagen pratar vi om strategisk kompetensförsörjning, best practise och de praktiska verktyg som finns i projektet. Du får även träffa många branschkollegor och diskutera hur detta ska ske i praktiken, i dag och i morgon. Efter dagen har du nya nycklar och verktyg för framtidens kompetensförsörjning.

Hur kan man stödja handledarskapet, språkutvecklingen och lärandet på arbetsplatsen? Olga Orrit från Vård- och omsorgscollege föreläser om språkutvecklande arbetsplatser. Sofia Westergaard från Renova berättar om deras stora satsning på handledare och hur deras lokala jobbspår hakat in i satsningen. Dessutom blir det workshop med Johan Frisö och Conny Larsson kring strukturerad introduktion och handledarskap.

Missa inte chansen att ta del av ett av de häftigaste arbetsmarknadsprojekten i Sverige som är framtaget utifrån branschens behov. Boka in 11 november i kalendern redan nu!

Inspirationsdagen är kostnadsfri. Fika serveras från 09:30 och vi bjuder på lunch.

Projektägare

Sobona tillsammans med Gästrike återvinnare, Kommunal, Renova och Nordiskt Valideringsforum

Referensbolag

Affärsverken i Karlskrona, BORAB, Hemab (Härnösand Energi & Miljö), Nacka vatten och avfall, Miva (Miljö och Vatten i Örnsköldsvik, Nodra, Söderhamn Nära, Sysav, Sörab, Trollhättan Energi, Uddevalla Energi, Uppsala Vatten och Avfall, Vakin. (Vatten och avfallskompetens i Norr) och VAMAS (Vatten och Avfall i Malung-Sälen AB)

Har du några frågor?

Conny Larsson
Projektledare för inkluderande kompetensförsörjning

Information

När?
2020-11-18, 10:00 - 12:00
Var?
Webbsändning, Stockholm
Kursledare
Conny Larsson
Sista anmälningsdatum
2020-11-16

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!