Strategisk kompetensförsörjning inom energibranschen

27 oktober, 2020

Den 27 oktober bjuder Sobona tillsammans med Energiföretagen Sverige, in dig som jobbar med HR-frågor, till en heldag om strategisk kompetensförsörjning utifrån mångfald.

Med utgångspunkt i en innovativ och inkluderande kompetensförsörjning visar vi under dagen praktiska Case från våra medlemsföretag, hur tar vi tillvara på kompetens i praktiken samt hur mångfald bidrar till att behålla vår position som en av de mest attraktiva branscherna.

Under dagen får du veta mer om yrkesvalidering, språkutveckling på arbetsplatsen samt hur säkerhetslagstiftning påverkar vid rekrytering. Välkommen till en kostnadsfri heldag fylld av inspiration och verktyg för att komma vidare i ert kompetensförsörjningsarbete.

Moderator: Lisa Hjelm, regionchef Mitt Energiföretagen Sverige

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som arbetar med kompetensförsörjning/HR-frågor i energibranschen, i första hand på företag som är medlemsföretag i Energiföretagen Sverige, EFA och Sobona. Övriga är välkomna i mån av plats.

Mer information

Datum: 2020-10-27
Plats: Planeras utifrån rådande omständigheter
Pris: Kostnadsfritt
Vid utebliven närvaro eller avbokning senare än 14 dagar innan aktiviteten debiteras en no-show avgift på 1500kr ex moms per deltagare.

Mer information och anmälan kommer längre fram.