Inspirationsdag - validering inom Besöksnäring och kulturarv

26 augusti, 2020

Nu bjuder vi in till en heldag för dig som vill veta mer om Sobonas arbete kring validering inom besöksnäring och kulturarv. Efter den här dagen får nya nycklar och verktyg för framtidens kompetensförsörjning. Det går faktiskt att lösa båda kompetensbristen och utanförskapet - samtidigt.

Startklart för företag besöksnäring och kulturarv

Missa inte chansen att ta del av ett av de viktigaste arbetsmarknadsprojekten i Sverige. Projektet är framtaget utifrån branschens behov. Syftet med projektet är att nationellt initiera enklare, tydligare och kvalitetssäkrade vägar in i arbete inom besöksnäring och kulturarv. Projektet är startklart och fler bolag är välkomna att delta!

Inspirationsdagens innehåll

Under dagen pratar vi om strategisk kompetensförsörjning, best practice och de verktyg som Sobona erbjuder. Du får även träffa branschkollegor och diskutera hur detta ska ske i praktiken, idag och imorgon. Du får helt enkelt reda på hur du kan dra av nytta av projektet i din verksamhet.

Klicka på bilden för att förstora


Du kommer bland annat få lyssna på praktiska case, bekanta dig med framtagna yrkesprofiler och inspiration av företag som varit med i utvecklingsprocessen. Detaljerat program och inbjudan kommer ut i början av juni. Inspirationsdagen är kostnadsfri.

Information

När?
2020-08-26, 10:00 - 15:00
Var?
Webbsändning, Stockholm
Kursledare
Conny Larsson
Sista anmälningsdatum
2020-08-14

Registrering

Har du några frågor?

Pia Saajakari
Administrativ chef