RiB och Bilaga E

10 november, 2020

[Inställt] Få grundläggande kunskap i kollektivavtalsregleringar kopplade till personal anställd inom kommunal räddningstjänst.

Med anledning av coronaviruset samt en flyttad avtalsrörelse har vi behövt göra förändringar och omprioriteringar i höstens utbildningsprogram. Det innebär att utbildningsprogrammet är begränsat under hösten 2020 och att det här utbildningstillfället är inställt.


Ur innehållet

  • Genomgång av bestämmelserna för personal inom heltidskårerna – AB och dess Bilaga E.
  • Genomgång av bestämmelserna för personal inom deltidskårerna – RiB.
  • Genomgång av aktuella avtalsfrågor.

Syfte och mål

Utbildningen syftar till att ge grundläggande kunskap gällande kollektivavtalsregleringar kopplade till personal anställd inom kommunal räddningstjänst.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är arbetsgivarföreträdare och hanterar avtalen för personal inom kommunal räddningstjänst och som saknar eller endast har mindre kunskap om avtalen.

Övrig information

Sobona och SKR erbjuder digitalt kursmaterial. Bekräftade deltagare får tillgång till detta material ca 1 vecka innan kursstart. Observera att tillgång till materialet sker via mejl.

Observera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till kursen sker i turordning. Antal personer från samma arbetsgivare kan komma att begränsas. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Din kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Avanmälan och uppgifter om eventuell ersättare måste ske skriftligen.

Vid eventuella önskemål om logi i samband med kursen, bokar och betalar deltagaren detta själv.

Information

När?
2020-11-10, 09:30 - 16:00
Var?
Hornsgatan 20, Stockholm
Kursledare
Sofia Lundevall, Matttias Niinisaari samt SKR
Pris
1000 kr exkl. moms/person
Sista anmälningsdatum
2020-10-09

Inställt

Det här eventet är inställt.

Har du några frågor?

Pia Saajakari
Administrativ chef