Kvalitetmässan 2019

Äntligen är det dags

Kvalitetsmässan 2019

Äntligen är det dags

Framtidens arbetsgivare i de kommunala företagen har hållbarhet som kärnverksamhet

Sobona – kommunala företagens arbetsgivarorganisation är stolt hållbarhetspartner på Kvalitetsmässan, besök Sobona i monter B06:10 där det bjuds på vitamininjektioner i form av ”räddad juice” och samtal där Sobona tar tempen på det offentliga Sverige runt hållbar utveckling.
- Vi vill visa på de kommunala företagens bredd i hållbarhetsarbetet och hur de kan visa vägen i omställningen mot ett hållbart samhälle, säger Per Nordenstam, vd på Sobona.

logga kvalitetmässan
logga kvalitetmässan

Som hållbarhetspartner har Sobona en bred närvaro på Kvalitetsmässan: Under Sobonas seminarium den 13/11 kl 08.30 presenteras Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet, en studie med insikter som visar att de kommunala företagen är nyckelaktörer i omställningen till ett hållbart samhälle. Vi kommer att få ta del av ett antal TED talks-inspirerade inslag utifrån perspektiven ledarskap, medarbetarskap och framtida generationer.

Med seminariet vill Sobona stärka organisationers framtidskapacitet att ställa om till hållbar utveckling. I monter B06:10 bjuder Sobona på juice från räddad frukt i Hållbaren och på scenen Smartare samhälle talar medlemsföretagen Renova och Got Event på temat hållbarhet utifrån olika aspekter.

Vårt program på Kvalitetsmässan

Sobona personal

Onsdag 13/11, kl. 8.30–9.50
Lokal: A1

Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet.

Talare: Ida Texell, Upplandsbro, Lovisa Sterner, Grasp Insights, Daniel Åslund och Caroline Sörensson, Affärsverken Karlskrona AB samt Madeleine Gimåker och Anna Lirén, Sobona.

Test

Onsdag 13/11, kl. 15.15-15.45
Plats: Smartare samhälle-scenen, Mässhallen

Så skapas en magisk och hållbar mötesplats i världsklass. För dig som vill veta mer om hållbara och attraktiva mötesplatser

Talare: Lotta Nibell, VD Got Event.

 

Test

Torsdag 14/11, kl. 15.00-15.30
Plats: Smartare samhälle-scenen, Mässhallen

Nytt ekosystem för kompetens - till arbete inom återvinning. För dig som vill veta mer om kompetensförsörjning, HR och omställning

Talare: Elena Hansson, Hr-chef och Sofia Westergaard, Hr-specialist Renova

Välkommen till vår oas Hållbaren och rädda en juice!

Monter BO6:10

Välkommen till vår oas Hållbaren och rädda en juice!

Monter BO6:10

Det praktiska

ikon kalender

Datum

12-14 november

ikon kalender

Plats

Svenska mässan, Göreborg

För fri entrékostnad använd koden nedan

UtsKval19