Introduktionsdag

13 oktober, 2020

[Inställt] En introduktionsträff om din nya arbetsgivarorganisation och dina kollektivavtal.

Med anledning av coronaviruset samt en flyttad avtalsrörelse har vi behövt göra förändringar och omprioriteringar i höstens utbildningsprogram. Det innebär att utbildningsprogrammet är begränsat under hösten 2020 och att det här utbildningstillfället är inställt.


Syfte med utbildningen

Syftet med dagen är att framför allt att ge dig grundläggande information kring din nya arbetsgivarorganisation och vilka avtal som finns, hur de olika avtalen hänger ihop, partsförhållanden samt förhandlingsordning. Vi kommer inte att beröra specifika bestämmelser i avtalen vid detta tillfälle så för dig som hanterar kollektivavtalen i ditt dagliga arbete rekommenderas i nästa steg Sobonas grund- och fördjupningskurser.

Under dagen välkomnar vi dialog och delaktighet kring dina funderingar.

Mål

Efter träffen vet du mer om din arbetsgivarorganisation och vilket stöd och service den nya organisation kan erbjuda dig som medlem. Du har till exempel personliga förhandlare som du alltid kan vända dig till.

Information

När?
2020-10-13, 10:00 - 17:00
Var?
Hornsgatan 20, Stockholm
Kursledare
Per Nordenstam
Sista anmälningsdatum
2020-09-11

Inställt

Det här eventet är inställt.

Har du några frågor?

Pia Saajakari
Administrativ chef