Sobonadagarna

Sobonadagarna 2022 äger rum 2-3 juni i Gävle. Håll utkik efter inbjudan i mejlkorgen!

Årets höjdpunkt och den viktigaste arenan för medlemsinflytande och nätverkande för dig som medlem.

Vi samlar årligen våra medlemmar till årsstämmorna som utgör kärnan för medlemsinflytandet och bygger runt dessa ett inspirerande konferensprogram som inramning där vi lyfter blicken mot de viktigaste framtidsfrågorna för våra medlemmar. Sobonadagarna är den största arenan och mötesplatsen för medlemsinflytande, nätverkande och dialog. Sobonadagarna är ett exklusivt och kostnadsfritt medlemserbjudande.

Save the date! 2-3 juni 2022

Starka krafter förändrar just nu världen i en hisnande takt. Skeenden som digitalisering, teknologisk utveckling, klimatkris och en nyckfull pandemi påskyndar utvecklingen av ändrade förutsättningar i vår omvärld och i våra verksamheter. Under Sobonadagarna 2022 får du ta del av spaningar och visioner kring framtiden för individ, organisation och samhälle. Kvällen bjuder på en festlig middag, underhållning och samvaro under trevliga former. Som vi har längtat! Det kommer även gå att delta digitalt under utvalda delar av programmet. Håll utkik efter inbjudan i mejlkorgen!

Digitala Sobonadagen 2021

Årsstämman och det exklusiva konferensprogrammet sändes digitalt från Sobonas studio den 27 maj 2021. Berättelsen om de kommunala företagen lanserades och vi fick ta del av medlemmarnas berättelser från ett exceptionellt år.

Digitala Sobonadagen 2020

Med anledning av coronapandemin genomfördes årsstämmorna digitalt via en webbsändning tillsammans med ett exklusivt inspirationsprogram med de huvudföreläsare som skulle ha kommit till Gävle den 14-15 maj.

Sobonadagarna 2019

Det var ett soligt Norrköping som den 14 maj 2019 välkomnade de cirka 300 personer som hade anmält sig till Sobonadagarna. Konserthuset Louis De Geer var plats för årets medlemsdagar som bjöd på årsstämma, nätverkande, kunskap och inspiration kring temat Framtidens arbetsgivare 2030.

Kontakt

Hör gärna av dig till mig om du har frågor om programmet. Ser fram emot att ses i Gävle!

Shira Cohen, projektledare för Sobonadagarna
shira.cohen@sobona.se | 08-452 72 95

Mig kan du kontakta om du har frågor om din anmälan.

Pia Saajakari, administrativ chef
pia.saajakari@sobona.se | 08-452 72 74