Arbetsgivar­­­guiden

Via Sobonas Arbetsgivarguide hjälper vi dig som medlem att hitta rätt svar på dina frågor utifrån ditt medlemskap och dina kollektivavtal. 

Sobona erbjuder ett avancerat och kompetent arbetsgivarstöd och strävar alltid efter att erbjuda våra medlemmar bästa möjliga arbetsgivarservice. Vårt syfte är att stötta dig som arbetsgivare i olika typer av frågor som kan uppkomma i arbetsgivarrollen. Som medlem har du också tillgång till dina kollektivavtal samt ett stort antal mallar, såsom exempelvis anställningsavtal, uppsägningsbesked m.m.

Vi ger dig kvalificerad rådgivning och en samlad bedömning i varje enskilt fall, utifrån det underlag som finns sammanställt hos dig som arbetsgivare. Allt med stöd av gällande lagar och kollektivavtal samt rättspraxis. Vi kan också erbjuda rättshjälp vid process i domstol.

Du kan givetvis också nå din personliga förhandlare/rådgivare i din frågeställning. Får du inte tag i din personliga förhandlare/rådgivare kan du alltid kontakta Sobonas servicetelefon.öppnas i nytt fönster

                Sök i Arbetsgivarguiden

                Arbetsgivarguiden A-Ö